Translate

20 december 2005

Vakantie!

Dit jaar is vakantie door omstandigheden erbij ingeschoten. Dat ga ik overmorgen inhalen en ik zal ongeveer een maand nagenoeg onbereikbaar zijn voor de buitenwereld, en omgekeerd ook. Dus geen GIJS' geneaLOG bijdragen tot eind januari. Op 1 januari viert mijn blog het 1-jarig jubileum. Hopelijk bent u van mening, dat ik ermee door moet gaan. Geef uw commentaar op mijn blog onder dit bericht!

1 opmerking:

Millvina zei

Ja reizen in de tijd, dat is toch het mooiste wat er is. Ik heb diverse keren in de Beursstraat gestaan en gekeken naar die mooie oude gevels en gedacht heeft hier nu Daniël de Buck gewoond met Anna van Zwaanenburg. En Liepen hier op dezelfde stoeptegels ook Sara Christina van de Kamer met Andries de Buck. Ja mijmeren in het klein opkamertje van het Vlissings Archief, duiken en voelen in die oude boeken van vroeger aangereikt door de dames van het archief. De hand schudden van de echte archivaris van het archief, zittende in nog steeds de authentieke oude hoge kamer van het prachtige gebouw. Ja Gijs ik kan helemaal met je meevoelen. Zeker ik snap het leven van een zeevarende, ik ben er meegetrouwd een echte reuze stoere scheepswerktuigkundige. Zo zie je maar dat het generaties doorwerkt. Zelfs de zilversmid Andries de Buck heeft in onze dochter de genen doorgegeven als goudsmid/juwelier.
Ja mijmeren en je eeuwen later nog verbazen over het heden, dat dingen zo paralel kunnen lopen.
Gijs fantastisch het stukje over jouw en mijn echtgenoot (jullie) gezamenlijke voorvader Aart van de Kamer

Groet,
Millvina